Ulkona on niin hämärää ja loskaista että ei meinaa jaksaa tehdä mitään. Olen kyllä onnistunut päättämään muutaman projektin ja aloittamaan pari uutta. Tein ystäväni tulevalle vauvalle nutun Nalle-colorista, kulutusta en tiedä, mutta alle 100g jokatapauksessa. Malli oli vanhasta Novitasta, minulla ei ole siitä tallessa kuin tuo ohjesivu, joten en tiedä lehden numeroa, mutta takki neulotaan yhtenä kappaleena.

1057838.jpg

Sille kaveriksi neuloin kypärämyssyn perinteisellä siksak-mallilla.Lankana Asa Gjestalin Baby-Ull kaksinkertaisena.Kulutus n. 35g.

1057836.jpg

Ja pikkumies ilmoitti haluavansa uudet lapaset, joten ei kun lankakorille valitsemaan värejä, tällaiset tein sitten eilen.

1057835.jpg

Lisäksi tein valmiiksi tosi pitkäaikaisen UFOn, olen aloittanut näitä lapasia yhdelle tuttujen tytölle varmaan viime vuonna...no, nyt sain peukalot tehtyä ja ne onneksi sopivat Annille. Lankana punainen 7v ja jokin tuntematon valkoinen lanka. kulutusta en osaa sanoa, mutta 3 puikoilla on tehty ja ovat aika tukevan tuntuiset, täytyy saada se digitaalivaaka...

1058055.jpg