Meille tuli siis joulun ajaksi pikkuveljeni (18v ja yli 190cm)ja siskoni Jenni perheineen. Ihana nähdä kaikkia,erityisesti Annia ja Eetua,he kun kasvavat niin nopeasti,niin on kiva jos muistaisivat meidät. Muut lähtivät justiinsa äsken kauppaan,minä jäin yksin,ja tietysti heti bloggailemaan..

Lupasin tendä siskolleni huivin seuraksi hänelle neulomiini huovutettuihin lapasiin,ja hän malleja katseltuaan päätyi Omppuun. (Olen oppinut linkittämään!Onnistuu meillä vain sillä toisella koneella.)Toteutan sen tummanpunaisesta Woolista. Toivottavasti onnistuu,en ole ennen neulonut huiveja,joten taas yksi uusi kokemus.

Nyt alkaa jo ähky vaivata kun on syönyt karkkia ja pullaa ja vaikka mitä..täytyy alkaa keventämään,vaikka porkkanoita vaan vähän aikaa.

Sain eilen pari tuntia ennen muitten tuloa valmiiksi Annin mekon,laitan kuvan tähän kun pääsen toiselle koneelle,sille joka suo kuvia tänne laittaa,oma koneeni kun potee kuvakammoa eikä salli kuvia laitettavan.Joku korjauskelvoton vika kuulemma,mutta onneksi perheen toinen kone pelittää siinäkin suhteessa.Täytyykin mennä heti kuvaamaan tuo mekko ennenkuin unohtuu. Eipä muuta tällä kertaa,kuva ilmestyy tähän sitten myöhemmin. Eli nyt!

311238.jpg

Niin huonoja nämä kuvat.. Tässä lähikuvaa tuosta kankaasta,siinä on pieniä sydämiä. :)

311237.jpg

Kiitos niille muutamalle jotka ovat käyneet lukemassa blogiani ja sitä kommentoineet,olen yrittänyt  vastavuoroisesti käydä lukemassa teidän blogejanne. kiva kun täältä löytyy samanmielisiä immeisiä!