Ei ole totta että kesti näin kauan kunnes sain ne tossut valmiiksi,mutta nyt ne ovat valmiit,Malli oli Novitan 2//02 malli 34.Lankana roosa seitsemän veljestä ja koristeena kierretty nyöri+muutama silkkiruusu.

308851.jpg

Lisäksi sain tehtyä pikaisesti samasta langasta perinteisen kaulahuivin,malli Novita 6/02 lehdestä,sama lanka kuin tossuissa,olen siitä aiemmin tehnyt Annille pipon ja lapaset,niin näin on setti valmis.

308841.jpg

Aiemmin jo puhuin niistä huovutetuista lapasista,ja niitä valmistuikin nyt yhtä aikaa monet,tässä ruskeasävyiset

308847.jpg

Ja tässä punasävyiset

308845.jpg

Lankana on Pirtin Kehräämön hahtuvalanka,ei hahtuvaa kiekolta,vaan paksua kevyesti kierrettyä lankaa. Pesin 60 asteessa,niin huopuivat hyvin,minkä olen jo aiemmin hyväksi havainnut.Nuo ovat tilauslapasia kaikki,omia on jo aika monet,niin nyt en enää itselle tai lapsille tehnyt,vaikka olisi kyllä tosi ihanan värisiä täällä:

308889.jpg

Siinä pari säkkiä lankoja,tosin hahtuvakiekot eivät ole omia vaan neulon niistä kaverilleni. Muita lankapiiloja ja kasoja en edes uskaltanut lähteä kuvaamaan,muuten ei kykenisi ostamaan uusia lankoja,ja sehän olisi harmi,vai mitä..?

Kuvasin myös neulontapaikkani,joka on oma puoleni sängystä,yleensä aina siinä neulon kotona ollessani.

308852.jpg

Ja tässä (Kuvaa varten siistitty) ompelupisteeni.

308843.jpg

Tuossa on tekeillä mekko Annille,ja laatikossa pöydän alla odottelee saaran juhlapuku ompeluinnostuksen leimahdusta.

Nyt aloitin virkata sitä ihanaa ja yksinkertaista kukka-kaulahuivia mikä on Koukussa-kirjan ensimmäinen ohje. Teen sitä yhtä aikaa kahden kokoisena,pienemmillä ja isommilla kukilla,kun ajattelin tehdä siitä hienosteluhuivin Annille. Tuotoksista tulee kuvia  myöhemmin,nyt on mentävä ruokkimaan jälkikasvua,etteivät ala sanoa koulussa,ettei kotona saa ruokaa. Molemmilla alkoi joululoma,ja molemmat saivat tosi hyvät todistukset,joista vähän heitä palkittiin. Huomenna tulee Jenni perheineen jouluksi meille,mikä on ihanaa,mutta täytyy siivota..ankarasti. Lisää siis myöhemmin.