Nyt on iskenyt monen työn kriisi!Eli suomeksi,haluaa vain aloittaa ja aloittaa uusia töitä,vaikka vanhojakin olisi listalla kuinka monta. Mutta kun on niin ihana aloittaa jotain mihin tulee inspiraatio just sillä hetkellä. Tuttua varmaan kaikille käsitöiden harrastajille. Ajattelin kuitenkin tällä kertaa kuvata osan noista jotka ovat kesken,ehkä se innostaisi jatkamaan niitä..Toivossa on hyvä elää sanoi lapamatokin.

Ensin kuitenkin pari kuvaa meiltä,tässä sohva,jolla myös toisinaan neulon.

319410.jpg

Ja tässä pirteä tyttäreni minun jumppapalloni kanssa.

319412.jpg

Ja ihan pakko vielä esitellä Santerin taideteos joka varmasti tulee saamaan kehykset ja pääsee seinälle,on sen verran hieno.

319432.jpg

Sitten niihin töihin,ovat tylsäsästi vain neuletöitä,ja kaikkein tylsintä en edes kuvannut,mutta se on harmaat villasukat Kirsille vaihtareiksi hänen neulomastaan laukusta,joka on tosi ihana. Joka tapauksessa,tässä Annin Alpaca-putkisukka:

319428.jpg

Minun oma karkkivärinen piponi(se purettu ja purettu ja niin poispäin)

319431.jpg

Ja uusimmat yritelmäni,ihan alkutekijöissään oleva huovutettava kassi monivärilangalla

319429.jpg

Ja vähän pitemmällä oleva pienempi huovutettava kassi vihreämeleeratulla langalla

319430.jpg

Siinä ne aloitetut työt entisten lisäksi... Ei hyvältä näytä. Mutta ehkä otan itseäni niskasta kiinni ja teenkin tästä eteenpäin yhden työn kerrallaan??Todennäköisesti en,mutta nyt on ainakin varaa mistä valita työ minkä vaan mielialan mukaan,joten ei tämä yksistään negatiivista ole.

Tänään tosin on niin väsynyt olo,etten taida paljon mitään tehdä,jos niitä villasukkia vähäsen.