Josko tällä toisella koneella saisin niitä kuvia tänne,kun omassa koneessa on ihana vika joka estää ponnahdusikkunat ja tämä vaatii niitä. Ja toimiihan tämä! Lopultakin! Tässä ensimmäisessä hämärässä kuvassa on Debbie Blissin suunnittelema vanhasta Novitasta löytynyt ohje jonka toteutin viikko sitten syntyneelle kaverinni vauvalle.Ohje oli siis Novitassa 4/00 ohje 35.

298810.jpgJoo,on tosi himmeä kuva,mutta ehkä tuosta idean ymmärtää.En vielä hallitse tätä hommaa kovin hyvin,joten voipi olla hiukan poukkoilua.Tässä seuraavassa on  samaiselle vauvalle tehty myssy.Sen ohje oli SK1/06 malli 15,tein sen vähän mukaellen.

298811.jpg 298816.jpg

Nämä pikkulapaset ovat sisälapasiksi tehdyt bambusekoitelangasta.

298813.jpg                                 298812.jpg                                          Ja nämä ulkokäyttöön lankana raidallinen7-veljestä ja turkoosi wool,mistä tuo myssykin oli tehty. Tämän mallin bongasin kerran Novitasta ja olen käyttänyt isompien ja pienempien lapasissa,toimii tosi hyvin.löysin sen Novitasta kesä/06,malli 61298814.jpg                            Tämän simppelin pipon toteutin siskoni tytölle Annille ihan omalla kaavalla 7-veljeksestä.298817.jpg                                       tämän neuleboleron tein syksyllä Saaralle,onnistui mukavasti ja käyttöä on löytynyt.298818.jpg                            Tämän tein tilaustyönä Saaralle 7v:stä hiippapipo virkatuin kukkasin on jo käytössä ollut vaikkei nyt kovin kylmää olekaan.Malli Moda 5/05 malli 44298815.jpg                              Tässä on yksi viimeisimmistä neuleista,poncho puolivuotiaalle Annille,pienennetty isompien tyttöjen ohjeesta MODA 4/05 malli 22 ja saavutti myös Saaran suosion, joten Novitalta tilatut Suvi-alelangat menevät siihen, tämä pieni on virkattu 5koukulla 7v:stä.

Joko tuli yliannostus kuvia? Laitan tähän vielä kuvan Ullan ohjeilla tehdyistä kämmekkäistä jotka olivat tilaustyö yhdelle kaverille,tein ne Isoveljestä ja aikaa kului pari tuntia. En muuten ole todellakaan maailman nopein neuloja..298824.jpg

Nyt on tekemättä toinen aloitetuista Annin tossuista jotka sointuvat yhteen tuon ponchon kanssa,samasta langasta.

Ja pakko myöntää,että kirpparilta ostamani valkoiset mohairlangat saivat minut aloittamaan Julietten neulonnan siskolleni tänä aamuna,pakko testata,kun uskomatonta kyllä en ole koskaan neulonut mohairia! Joten uutuuden viehätys vetää sitä neulomaan.Tässä tuli kertausta jotta olen päiväntasalla.Ompelutyöni laitan seuraavalla kerralla,ne pari mitä nyt olen kuvannut.

Pomppivat nuo tekstit ja kuvat missä sattuvat,mutten osaa vielä korjata tilannetta,koittakaa pysyä perässä!

Nyt hiivin takaisin neulomaan...