Kuukausi sairaalassa ja nyt taas onnellisesti kotosalla. Neulonut olen,mutta pääasiassa sukkia,enkä niitä ole kuvannut.Kirsille tein harmaat punaraitaiset,kaverin vauvalle oranssit lapaset ja sukat,toiselle kaverille ja hänen miehelleen sukat, siskoni miehelle ruskearaitaiset sukat ja sairaalassa käsityöpajan myyntiin parit kämmekkäät,joista yksi jäi kesken kun lähdin kotiin,joten ehkä joku muu tekee sen valmiiksi. Käsityöpajalla ompelin myyntiä varten pieniä mekkoja seitsemän ja pari paitaa lisäksi.

Esittelin kämmekkäiden lisäksi Calorimetryn käsityöpajalle,ja se sai harkinnan jälkeen työnimen ´päähikäs´. Niitä innostuivat heti neulomaan myyntiin,ja itselleenkin.

Nyt on taas aika ommella..Ostin kankaita sitä varten,että teen vaatetta Annille,ja aika monta kaavaa piirsin eilen ja leikkasin kankaita. Nyt ne odottavat ompelua,johon pääsen käsiksi varmaan huomenna. Niistä otan kuvan heti kun saan valmiiksi,niin pääsee taas tekemään kunnon blogia.

Tänään on muuten hyvä päivä siinä mielessä,että ostin Otttobren ja Moda kolahti luukusta. Ottobressä on aivan ihana trikoomekon kaava,joka on pakko toteuttaa,siihen täytyy ostaa oikeanlainen pallokangas.

Mutta nyt on pakko jatkaa viikkosiivousta, että tulee tehtyä.